Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

20o Μάθημα: Ζωγραφίζω για το Πάσχα

Καλημέρα σε όλους και σε όλες!
Κλεισμένοι μέσα στα σπίτια μας,  ούτε που καταλάβαμε  ότι έρχεται το Πάσχα. Αλήθεια, θυμόσαστε να κόβετε ένα ποδαράκι από την κυρά Σαρακοστή; Έχει μείνει με ένα ποδαράκι. Αυτό σημαίνει ότι σε μια εβδομάδα είναι το Πάσχα και αυτή η εβδομάδα που θα ξεκινήσει είναι η Μεγάλη Εβδομάδα! Τα μαθήματα σταματάνε για δύο εβδομάδες και στην ηλεκτρονική μας τάξη. Όμως, θα συνεχίσουν να υπάρχουν αναρτήσεις για διάφορα ενδιαφέροντα θέματα.

Σήμερα η εργασία μας είναι διαφορετική.  
Θα πρέπει να φτιάξετε μια ζωγραφιά ή μια καρτούλα ή μια άλλη κατασκευή για το Πάσχα. Μπορείτε να ζωγραφίσετε κάτι μόνοι σας ή μπορείτε να εκτυπώσετε μια ζωγραφιά που σας αρέσει ή να φτιάξετε μια άλλη κατασκευή. Ξέρουμε ότι δεν έχετε πολλά υλικά στο σπίτι, αλλά μπορείτε να κάνετε κάτι απλό, αλλά όμορφο και με φαντασία. Θα γράψετε μια  ευχή για το Πάσχα και θα γράψετε και το όνομά σας (όχι το επίθετο).
Μετά θα την δείξετε στους συμμαθητές σας. Πώς θα γίνει αυτό; Πολύ απλά. Θα βγάλετε μια ωραία φωτογραφία τη ζωγραφιά σας και θα μας την στείλετε μέχρι τη Μ.Δευτέρα. Όλες οι ζωγραφιές θα μπουν στο blog για να ευχηθούμε Καλό Πάσχα, έστω και από μακριά. (Μην ξεχνάτε στις φωτογραφίες δεν βγάζουμε το πρόσωπό μας) 
Zωγραφιές για να εκτυπώσεις ή να πάρεις ιδέες:
Πασχαλινή ζωγραφιά 1
Πασχαλινή ζωγραφιά 2
Πασχαλινή ζωγραφιά 3
Πασχαλινή ζωγραφιά 4
Πασχαλινή κάρτα 1
Πασχαλινή κάρτα 2
Ωραίες ιδέες για κατασκευές http://krokotak.com/tag/easter-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου